• AUTO (ver)kopen? Maak direct een account aan!
  • Inloggen

Auto verkopen zonder keuring

RDW erkende autohandelaren

Gratis auto verkopen

Binnen 24 uur verkocht

Vrijblijvend

Auto verkopen zonder keuring

Is uw auto niet door de laatste APK heen gekomen en heeft u besloten hem te verkopen? In dit artikel leest u alles wat u moet weten met betrekking tot een auto verkopen zonder keuring.

 

Wat u moet doen als uw auto afgekeurd is

Als uw auto afgekeurd is, dan mag u er niet meer mee rijden. Doet u dit wel, dan krijgt u een boete. U kunt overwegen om uw auto (tijdelijk) door het RDW te laten schorsen. U dient er dan wel rekening mee te houden dat het niet toegestaan is om een geschorste auto op de openbare weg te laten staan.

 

Waarom een auto verkopen zonder keuring?

Een auto verkopen zonder keuring biedt u een aantal voordelen. Zo hoeft u geen wegenbelasting en autoverzekering meer te betalen. Ook hoeft u in zo’n geval geen reparatiekosten te betalen. U kunt in plaats daarvan een nieuwe auto kopen die wél APK gekeurd is.

 

Een afgekeurde auto verkopen als sloopauto

Een afgekeurde auto kan worden verkocht als sloopauto. In zo’n geval worden de auto onderdelen die nog bruikbaar zijn gedemonteerd en hergebruikt voor bijvoorbeeld het repareren van kapotte auto’s. De niet-bruikbare onderdelen worden gesloopt.

 

Direct een auto verkopen zonder keuring?

Wilt u het liefst zo snel mogelijk van uw afgekeurde auto af? Op Hoogsteautobod.nl kunt u ook uw schade auto kwijt! Plaats vandaag nog uw auto op Hoogsteautobod.nl en ontvang dezelfde dag nog offertes van erkende autobedrijven. Na 24 uur kunt u direct uw auto verkopen zonder keuring aan de hoogste bieder!

 

Uw auto verkopen? Start direct:

Laden ...

Laden