• AUTO (ver)kopen? Maak direct een account aan!
  • Inloggen

Kapotte auto verkopen

RDW erkende autohandelaren

Gratis auto verkopen

Binnen 24 uur verkocht

Vrijblijvend

Kapotte auto verkopen

Een auto verkopen is één ding. Maar een kapotte auto verkopen… dat kan soms behoorlijk lastig zijn. Maar maakt u zich geen zorgen: auto’s die allerlei kleine gebreken vertonen, auto’s waarvan de hele motor vervangen moet worden en zelfs auto’s die na een aanrijding total loss zijn verklaard kunnen nog verkocht worden. Met onderstaand stappenplan kunt ook u een kapotte auto verkopen.

 

Stap 1: Zorg dat u alle papieren op orde heeft

Ook voor een kapotte auto verkopen geldt dat dit alleen kan wanneer u de benodigde papieren in uw bezit heeft. Bij auto’s aangekocht voor 1 januari 2014 betreft dit het papieren kentekenbewijs (bestaande uit het voertuigbewijs, de tenaamstelling en het overschrijvingsbewijs) en bij auto’s die na die datum zijn aangeschaft betreft dit de kentekencard.

 

Stap 2: Plaats uw auto op Hoogsteautobod.nl

Dit is helemaal gratis en vrijblijvend! U vult eerst alle basisinformatie in, en daarna alle informatie over eventuele extra’s. Vervolgens upload u de foto’s en voegt u een heldere, liefst zo uitgebreid mogelijke omschrijving toe. U maakt een account aan als u dat nog niet heeft gedaan en klikt op ‘verstuur.’

 

Stap 3: Bekijk de offertes

Binnen 24 uur na het plaatsen van uw kapotte auto ontvangt u biedingen van de RDW-erkende dealers die bij Hoogsteautobod.nl zijn aangesloten.

 

Stap 4: Handel alles af

Na 24 uur kan er niet meer geboden worden en weet u wat het hoogste bod is. Is het niet naar wens, dan kunt u het afwijzen en een andere manier zoeken. Bevalt het bod u, dan kunt u het bod accepteren en direct uw kapotte auto verkopen.

 

Uw kapotte auto verkopen? Start direct:

Laden ...

Laden