• AUTO (ver)kopen? Maak direct een account aan!
  • Inloggen

Auto verkopen aan dealer

RDW erkende autohandelaren

Gratis auto verkopen

Binnen 24 uur verkocht

Vrijblijvend

Auto verkopen aan dealer

Auto verkopen aan dealer: de voordelen

Uw auto verkopen aan een dealer heeft vele voordelen ten opzichte van verkopen aan een particulier. De meeste advertentie sites waar u uw auto particulier kunt verkopen, bieden namelijk geen enkele garantie. Het kan soms erg lang duren voor u een acceptabel bod ontvangt, en u krijgt geregeld te maken met onzinbiedingen. Om nog maar niet te spreken over het risico op oplichterij! Kiest u voor uw auto verkopen aan een dealer die erkend is, dan weet u zeker dat u met een betrouwbare koper te maken heeft.

 

Waarom auto verkopen aan dealer via Hoogsteautobod.nl?

Hoogsteautobod.nl is een verkoopplatform waar u als particulier uw auto kunt verkopen aan een dealer. Er zijn uitsluitend RDW-erkende dealers op het platform aangesloten. De meeste soortgelijke sites rekenen kosten voor taxatie of verkoopbemiddeling, maar bij Hoogsteautobod.nl betaalt u als verkoper helemaal niets. Daarbij kunt u al binnen een dag uw auto verkocht hebben; de dealers hebben 24 uur de tijd om een bod te doen. Na 24 uur ontvangt u een bericht van ons met het hoogste bod. U bent echter niet verplicht om dat hoogste bod te accepteren! Pas wanneer u een bod krijgt waar u tevreden mee bent, kunt u op akkoord klikken. Op dat moment is de betreffende dealer verplicht tot het aankopen van uw auto.

 

Hoe werkt dat, mijn auto verkopen aan een dealer?

Het enige dat u hoeft te doen is u inschrijven op de Hoogsteautobod.nl. Vervolgens kunt u uw kenteken en de informatie over uw auto invoeren en foto’s uploaden. U bepaald zelf de richtprijs. Vervolgens kunnen RDW-erkende dealers op uw auto bieden. Zodra u een bod heeft geaccepteerd, is de betreffende bieder verplicht om tot aankoop van uw auto over te gaan. U maakt samen met de koper afspraken over het halen of brengen van de auto en kunt verder alles afhandelen.

 

Uw auto verkopen? Start direct:

Laden ...

Laden