• AUTO (ver)kopen? Maak direct een account aan!
  • Inloggen

Auto verkopen internet

RDW erkende autohandelaren

Gratis auto verkopen

Binnen 24 uur verkocht

Vrijblijvend

Auto verkopen internet

Het internet biedt vele mogelijkheden om uw auto te verkopen. Maar elke manier van uw auto verkopen via internet heeft zo zijn voor- en nadelen. In dit blogartikel vertellen we waar u rekening mee moet houden bij uw auto verkopen via internet.

 

Auto verkopen internet: Marktplaats.nl en andere advertentiesites

Marktplaats.nl en vergelijkbare sites staan vol met advertenties van mensen die hun auto willen verkopen via internet. Maar dat gaat niet altijd zonder problemen. Vaak wordt men telefonisch of per e-mail lastig gevallen met onzinnige biedingen. Of mensen doen een goed bod en proberen, als puntje bij paaltje komt, alsnog af te dingen vanwege kleine gebreken die ze op de foto’s niet hebben gezien. Dan moet u ook nog rekening houden met het feit dat (potentiele) kopers natuurlijk graag een proefrit willen maken voor ze uw auto kopen. In zo’n geval kunt u vragen om een geldig legitimatiebewijs en deze bij u houden tijdens de proefrit. Eventueel kunt u een overeenkomst (laten) opstellen waarin staat dat eventuele schade of boetes die tijdens de proefrit worden gereden voor rekening van de koper zijn. Denk er ook aan dat de kans bestaat dat de koper terug kan komen wanneer er na aanschaf ineens een defect optreedt. Het afsluiten van een koopcontract waarin alle bij u bekende gebreken zijn opgenomen is dan ook een goed idee om uzelf in te dekken.

 

Auto verkopen internet: Aanmelden bij Hoogsteautobod.nl!

Wilt u bovengenoemde problemen liever vermijden dan is er nog een andere manier om uw auto te verkopen via internet, namelijk door u aan te melden bij Hoogsteautobod.nl! Zodra u uw auto hier te koop heeft gezet, ontvangt u binnen een dag al offertes van verschillende RDW erkende autodealers. U bepaald zelf welke offertes u afwijst en welke u accepteert, en kunt zo uw auto op een veilige manier verkopen, tegen het hoogste bod!

Uw auto verkopen? Start direct:

Laden ...

Laden