• AUTO (ver)kopen? Maak direct een account aan!
  • Inloggen

Auto verkopen, wat heeft u nodig?

RDW erkende autohandelaren

Gratis auto verkopen

Binnen 24 uur verkocht

Vrijblijvend

Auto verkopen, wat heeft u nodig?

U wilt uw auto verkopen, wat heeft u nodig? Dat hangt er vanaf of u uw auto voor of na 1 januari 2014 heeft aangeschaft. Op die datum zijn namelijk enkele veranderingen doorgevoerd met betrekking tot de autopapieren.

 

Auto gekocht voor 1 januari 2014

Heeft u uw auto gekocht voor 1 januari 2014, dan bent u nog in het bezit van het oude kentekenbewijs. Dit bestaat uit voertuigbewijs (deel 1a), de tenaamstelling (deel 1b) en het overschrijvingsbewijs (deel 2). Indien één van deze papieren ontbreekt, dan moet u eerst een compleet nieuw kentekenbewijs aanvragen bij het RDW voor u uw auto kunt verkopen.

 

Auto gekocht na 1 januari 2014

Heeft u na 1 januari 2014 uw auto aangeschaft, dan bent u als het goed is in het bezit van de kentekencard. Dit pasje vervangt het papieren kentekenbewijs. U heeft de kentekencard via de post ontvangen, samen met een brief. Op die brief staat tevens een 5-cijferige code, met daarvoor 4 lege vakjes die u destijds handmatig heeft ingevuld. Ook deze heeft u nodig om uw auto te verkopen.

Heeft u deze niet, dan moet u de benodigde gegevens opnieuw aanvragen bij het RDW.

 

Alle papieren in orde?

Dan kunt u uw auto verkopen! Plaats uw auto vandaag nog gratis en vrijblijvend op Hoogsteautobod.nl, dan ontvangt u direct offertes van RDW-erkende dealers. Na 24 uur weet u wat het hoogste bod is en kunt u uw auto tegen de beste prijs verkopen. Makkelijker wordt het niet!

 

Uw auto verkopen? Start direct:

Laden ...

Laden