• AUTO (ver)kopen? Maak direct een account aan!
  • Inloggen

Auto verkopen zonder gezeur

RDW erkende autohandelaren

Gratis auto verkopen

Binnen 24 uur verkocht

Vrijblijvend

Auto verkopen zonder gezeur

U wilt uw auto verkopen zonder gezeur? En er ook nog een mooie prijs voor vangen? Lees dan onze tips!

 

#1: Haal uw auto door de wasstraat

U kunt uw auto veel makkelijker verkopen als deze er schoon uitziet. U kunt de auto natuurlijk ook zelf wassen maar hem door de wasstraat halen is doorgaans sneller en effectiever.

 

#2: Maak de auto ook aan de binnenkant goed schoon

Een auto die schoon is aan de buitenkant maar van binnen een zooitje is kan een enorme afknapper zijn. Verwijder afval, haal de stofzuiger er doorheen, neem het dashboard af met een doekje en hang een luchtverfrisser op.

 

#3. Controleer of u de benodigde papieren heeft

Dat betekent de kentekencard (of het papieren kentekenbewijs, als u uw auto voor 1 januari 2014 heeft aangeschaft), het onderhoudsboekje en eventueel het keuringsrapport van de APK.

 

#4. Informeer naar de dagwaarde van de auto

Uw auto verkopen zonder gezeur lukt alleen als u weet wat hij waard is. Raadpleeg de ANWB koerslijst voor een indicatie van de dagwaarde. In de koerslijst wordt rekening gehouden met o.a. merk, type, bouwjaar en kilometerstand.

 

#5. Plaats uw auto op Hoogsteautobod.nl

Uw auto verkopen zonder gezeur doet u gewoon online, op Hoogsteautobod.nl! U plaatst uw auto gratis en vrijblijvend op de website en ontvangt binnen 24 uur offertes van RDW-erkende dealers. U bepaalt zelf of u het hoogste bod wilt accepteren of afwijzen.

 

U ziet het, uw auto verkopen zonder gezeur is dus best makkelijk!

Uw auto verkopen? Start direct:

Laden ...

Laden