• AUTO (ver)kopen? Maak direct een account aan!
  • Inloggen

Autoveiling Belastingdienst

RDW erkende autohandelaren

Gratis auto verkopen

Binnen 24 uur verkocht

Vrijblijvend

Autoveiling Belastingdienst

U wilt voorkomen dat uw auto wordt verkocht via de autoveiling van de Belastingdienst? In dit artikel vertellen we u alles dat u moet weten.

 

Over autoveiling Belastingdienst

Wanneer de Belastingdienst beslag legt op uw bezittingen, dan zal in veel gevallen uw auto worden verkocht via een autoveiling Belastingdienst. Als dit gebeurd, dan levert dit vaak heel weinig op. Bovendien ziet u dan niets van de opbrengst terug, omdat het geld direct naar de Belastingdienst gaat. Het kan in zo’n geval beter zijn om de Belastingdienst voor te zijn en uw auto voor de beslaglegging te verkopen. Van de opbrengst kunt u dan wellicht een aanzienlijk deel van uw belastingschuld aflossen!

 

Snel uw auto verkopen

Wanneer er een beslaglegging dreigt moet u snel handelen. Uw auto te koop zetten op een advertentie site als Marktplaats.nl is dan meestal geen optie; hierbij kan het soms wel maanden duren voor u uw auto verkoopt. De beste optie is om te kiezen voor een autoverkoop site; hier kunt u uw auto binnen 24 uur verkopen tegen het hoogste bod!

 

Verkoop uw auto via Hoogsteautobod.nl

Hoogsteautobod.nl is een verkoopplatform waar u gratis en vrijblijvend uw auto kunt verkopen. U kunt uw auto met een paar simpele stappen te koop zetten; dit kost u slechts enkele minuten. Vervolgens hebben de RDW-erkende autodealers die bij ons zijn aangesloten 24 uur de tijd om op uw auto te bieden. Na 24 uur sluit de veiling en ontvangt u van ons een bericht met het hoogste bod. Bent u tevreden, dan kunt u akkoord gaan en is uw auto verkocht. Zo kunt u de autoveiling Belastingdienst voor zijn en toch een redelijke prijs voor uw auto krijgen.

 

Uw auto verkopen? Start direct:

Laden ...

Laden