• AUTO (ver)kopen? Maak direct een account aan!
  • Inloggen

Autoveiling Nederland

RDW erkende autohandelaren

Gratis auto verkopen

Binnen 24 uur verkocht

Vrijblijvend

Autoveiling Nederland

U bent van plan om uw auto te verkopen? Dat kan op veel verschillende manieren. In deze blogpost bespreken we de voor- en nadelen van uw auto verkopen via een advertentie site en een autoveiling Nederland.

 

Uw auto verkopen via een advertentie site

Wanneer u ervoor kiest uw auto te verkopen via een advertentie site, dan moet u er rekening mee houden dat dit de nodige risico’s met zich mee brengt. Bij de meeste advertentie sites kan iedereen op uw auto bieden, waardoor de kans dat u met een oplichter te maken krijgt behoorlijk hoog is. Daarbij zult u ook onzinbiedingen krijgen, en kan het soms erg lang duren voor u een serieus bod ontvangt. Heeft u eindelijk contact met een serieuze koper, dan loopt u ook nog eens het risico dat deze afhaakt bij de bezichtiging. Kortom, uw auto verkopen via een advertentie site is niet de makkelijkste manier.

 

Uw auto verkopen via een autoveiling Nederland

Hoogsteautobod.nl biedt u de mogelijkheid om uw auto via een autoveiling Nederland te verkopen. Dit is gratis, vrijblijvend, en bovendien heel veilig. Wanneer u uw auto op Hoogsteautobod.nl te koop zet, dan kunnen er uitsluitend RDW-erkende autobedrijven op uw auto bieden. U krijgt dus alleen serieuze biedingen en hoeft niet bang te zijn voor criminele praktijken. Bovendien hoeft u geen weken te wachten tot uw auto eindelijk is verkocht; al na 24 uur ontvangt u van ons een e-mail met het hoogste bod. Uiteindelijk bepaald u zelf of u het bod wil accepteren of afwijzen.

 

Uw auto verkopen? Start direct:

Laden ...

Laden