• AUTO (ver)kopen? Maak direct een account aan!
  • Inloggen

Autoverkoopsites

RDW erkende autohandelaren

Gratis auto verkopen

Binnen 24 uur verkocht

Vrijblijvend

Autoverkoopsites

Wilt u uw auto verkopen via één van de vele autoverkoopsites op internet? Dan is de kans groot dat u door de bomen het bos niet meer ziet. Er zijn namelijk heel veel verschillende soorten autoverkoopsites, die allemaal weer hun eigen werkwijze hanteren. In deze blogpost vertellen we daar wat meer over.

 

Soorten autoverkoopsites

Behalve advertentiesites zijn er de afgelopen jaren veel specifieke autoverkoopsites in het leven geroepen. Dit zijn in feite platformen waar particulieren hun auto kunnen verkopen aan autodealers. Een groot voordeel van dit soort autoverkoopsites ten opzichte van bijvoorbeeld Marktplaats.nl is dat u al binnen 24 of 48 uur uw auto verkocht heeft. Ook de afhandeling van de verkoop wordt vaak binnen een dag geregeld. Toch zitten er tussen de verschillende autoverkoopsites vaak veel verschillen. Bij Wijkopenautos.nl bijvoorbeeld, bent u altijd verzekerd van een bod maar vindt de taxatie van uw auto pas op locatie plaats. Met als gevolg dat u niet de gewenste prijs voor uw auto ontvangt. Bij de autoverkoopservice van de ANWB moet u zelfs betalen voor de taxatie. Bij Webuyanycar.com kunt u heel snel uw auto verkocht hebben, maar betaalt u bij de verkoop wel kosten. Ikwilvanmijnautoaf.nl is dan weer wel helemaal gratis, maar daarbij moet u altijd de auto zelf wegbrengen. U ziet het, deze autoverkoopsites lijken allemaal hetzelfde maar hebben toch allemaal hun voor- en nadelen.

 

Uw auto verkopen via Hoogsteautobod.nl

Wilt u uw auto verkopen zonder kosten, verplichtingen of gedoe? Kies dan voor Hoogsteautobod.nl! De voordelen van Hoogsteautobod.nl op een rijtje:

  • Het is gratis; u betaalt geen bemiddelingskosten of taxatiekosten
  • Het is vrijblijvend; u bent niet verplicht het hoogste bod te accepteren
  • Het is betrouwbaar; er zijn alleen erkende dealers op het platform aangesloten
  • Het is snel; al na 24 uur ontvangt u het hoogste bod.

Uw auto verkopen? Start direct:

Laden ...

Laden