• AUTO (ver)kopen? Maak direct een account aan!
  • Inloggen

Bedrijfswagen verkopen

RDW erkende autohandelaren

Gratis auto verkopen

Binnen 24 uur verkocht

Vrijblijvend

Bedrijfswagen verkopen

 

U wilt uw bedrijfswagen verkopen? Lees dan snel verder!

 

Waarom zou ik mijn bedrijfswagen verkopen?Er kunnen verschillende redenen zijn om over te gaan tot uw bedrijfswagen verkopen. Zo kan het zijn dat er schade is gereden met de bedrijfswagen, en dat de reparatiekosten de waarde van de auto overstijgen. Het kan ook zijn dat de bedrijfswagen bij de laatste APK is afgekeurd, dat het bedrijf is opgehouden te bestaan, of dat het wagenpark van uw bedrijf simpelweg aan vervanging toe is. Wellicht heeft u uw werkzaamheden uitgebreid en voldoet uw huidige bedrijfswagen niet meer aan uw wensen of behoeften. Ongeacht de reden dat u uw bedrijfswagen wil verkopen, bij Hoogsteautobod.nl bent u altijd verzekerd van een snelle verkoop tegen een eerlijk bod.

 

Kan ik ook mijn bedrijfswagen verkopen?

Het maakt niet uit of uw bedrijfswagen een personenauto, bestelbus of groter voertuig is, en wat het merk, het model, het bouwjaar en de kilometerstand is. Het is zelfs mogelijk om een afgekeurde bedrijfswagen te verkopen. Via Hoogsteautobod.nl kunt u elke bedrijfswagen verkopen!

 

Zo kunt u uw bedrijfswagen verkopen via Hoogsteautobod.nl!

Hoogsteautobod.nl is een verkoopplatform waar erkende autodealers op zijn aangesloten. Wanneer u uw bedrijfswagen op de website zet, hebben deze autodealers 24 uur de tijd om op uw bedrijfswagen te bieden. Na afloop van die 24 uur sluit de veiling en ontvangt u van ons een mailtje met het hoogste bod. Is het naar wens, dan kunt u akkoord gaan en contact opnemen met de koper om alles af te handelen. Bent u niet tevreden met het bod, dan bent u dit gewoon afwijzen en indien gewenst uw bedrijfswagen opnieuw te koop zetten. Uw bedrijfswagen verkopen via Hoogsteautobod.nl is helemaal gratis!

 

Uw auto verkopen? Start direct:

Laden ...

Laden