• AUTO (ver)kopen? Maak direct een account aan!
  • Inloggen

Geld voor je auto

RDW erkende autohandelaren

Gratis auto verkopen

Binnen 24 uur verkocht

Vrijblijvend

Geld voor je auto

Direct geld voor je auto? Dat kan! Om u te helpen zo snel mogelijk uw auto te verkopen voor een goede prijs, hebben we een handig stappenplan opgesteld.

 

1. De noodzakelijke papieren verzamelen

Als u uw auto wilt verkopen dan moet u het kentekenbewijs compleet hebben, of in het bezit zijn van de kentekencard en de unieke code. Zijn de papieren niet compleet, dan moet u deze opnieuw aanvragen bij de RDW.

 

2. De auto schoonmaken

Een schone auto verkoopt een stuk sneller. Even de auto stofzuigen en door de wasstraat halen kost u slechts een uur van uw tijd en maakt een groot verschil.

 

3. Goede foto’s maken

Kopers moeten een goede indruk krijgen van uw auto. Maak foto’s van de zijkanten, de voorkant, de achterkant en het interieur.

 

4. De auto op Hoogsteautobod.nl zetten

Zet uw auto online op Hoogsteautobod.nl. Voer het kenteken, basisinformatie, extra informatie, foto’s en omschrijving in. Wees eerlijk over de staat van uw auto en eventuele defecten! Het aanbieden van uw auto is overigens helemaal gratis en vrijblijvend.

 

5. Het hoogste bod ontvangen

Erkende dealers die bij het platform zijn aangesloten hebben 24 uur de tijd om een bod uit te brengen. Na 24 uur ontvangt u van ons bericht over het hoogste bod.

 

6. Uw auto verkopen

Is het hoogste bod acceptabel en gaat u ermee akkoord? Dan is uw auto bij deze verkocht.

 

7. Alles afhandelen

Maak samen met de koper afspraken over het halen of brengen van de auto. Het afhandelen van de verkoop vindt plaats op locatie, en ook de vrijwaring wordt ter plekke geregeld. Zo krijg je direct geld voor je auto!

 

Uw auto verkopen? Start direct:

Laden ...

Laden