• AUTO (ver)kopen? Maak direct een account aan!
  • Inloggen

Online auto verkopen

RDW erkende autohandelaren

Gratis auto verkopen

Binnen 24 uur verkocht

Vrijblijvend

Online auto verkopen

Online auto verkopen? Dat kan soms best lastig zijn. Maar met onderstaand stappenplan heeft u het zo geregeld!

 

Stap 1: Zorg dat u de benodigde papieren heeft

U kunt alleen uw auto verkopen als u het papieren kentekenbewijs of de kentekencard met de tenaamstellingscode compleet heeft. Is dat niet het geval, dan moet u de benodigde documenten opnieuw aanvragen bij de RDW. Dit kan enkele werkdagen in beslag nemen.

 

Stap 2: Geef uw auto een grondige schoonmaakbeurt

Een schone auto verkoopt sneller. Zorg dat uw voertuig zowel aan de binnen- als buitenkant lekker schoon is; even de buitenkant wassen en de binnenkant stofzuigen kost u slechts een uurtje van uw tijd en kan een groot verschil maken!

 

Stap 3: Maak foto’s van uw auto

Om ervoor te zorgen dat potentiele kopers een goede indruk krijgen van uw auto, kunt u het beste  foto’s maken van de zijkanten, de voorkant, de achterkant en het interieur. Eventueel kunt u close-up foto’s maken van belangrijke details.

 

Stap 4: Biedt uw auto aan op Hoogsteautobod.nl

Op het verkoopplatform Hoogsteautobod.nl kunt u uw auto gratis en vrijblijvend te koop zetten.  U voert het kenteken, de basisinformatie, de extra informatie en een omschrijving in en zet de foto’s die u gemaakt heeft erbij.

 

Stap 5: Wacht tot de offertes binnenstromen

Er kunnen bij Hoogsteautobod.nl alleen RDW-erkende dealers op uw auto bieden. Onzinbiedingen krijgt u dus niet! Na 24 uur kan er niet meer op uw auto geboden worden en ontvangt u bericht over het hoogste bod.

 

Stap 6: Ga akkoord met het hoogste bod

Gaat u akkoord met het hoogste bod? Dan heeft u uw auto verkocht! Wanneer u het er niet mee eens bent dan bent u tot niets verplicht. U kunt eventueel opnieuw uw auto aanbieden.

 

Stap 7: Handel alles af

Samen met de koper maakt u afspraken over het ophalen of brengen van de auto. De vrijwaring kan  ter plekke worden geregeld.

 

U ziet het, online uw auto verkopen is heel makkelijk op Hoogsteautobod.nl!

 

KLIK HIER EN START!

 Uw auto verkopen? Start direct:

Laden ...

Laden