• AUTO (ver)kopen? Maak direct een account aan!
  • Inloggen

Oude auto verkopen

RDW erkende autohandelaren

Gratis auto verkopen

Binnen 24 uur verkocht

Vrijblijvend

Oude auto verkopen

Een oude auto verkopen is tegenwoordig veel makkelijker dan vroeger, mede dankzij de auto inkoop websites die zich specialiseren in het opkopen van oude auto’s. Met onderstaand stappenplan kunt ook u snel uw oude auto verkopen!

 

#1. Controleer of u alle papieren in orde heeft

Ook bij een oude auto verkopen geldt dat u alle papieren (papieren kentekenbewijs of kentekencard) in orde moet hebben. Is dit niet het geval dan moet u nieuwe aanvragen bij de RDW.

 

#2. Maak goede foto’s van uw auto

U kunt een beter bod ontvangen als kopers een goed beeld hebben van uw auto. Maak foto’s van de voorkant, achterkant, zijkanten en de binnenkant. Eventuele close-up foto’s kunnen ook bijdragen aan een snelle verkoop.

 

#3. Schrijf u in als verkoper op Hoogsteautobod.nl

Uzelf als verkoper registreren op Hoogsteautobod.nl kost u slechts een minuut van uw tijd en is bovendien helemaal gratis. U bent nergens toe verplicht!

 

#4. Zet uw oude auto te koop

U kunt binnen een paar simpele stappen uw oude auto te koop zetten. Voer de basisinformatie en aanvullende informatie in, upload de foto’s en geef een richtprijs op. De autodealers die bij Hoogsteautobod.nl zijn aangesloten hebben vervolgens 24 uur de tijd om op uw auto te bieden.

 

#5. Ontvang de beste deal

Na 24 uur ontvangt u van ons een mailtje met het hoogste bod. Bent u tevreden? Dan klikt u op akkoord en kunt u met de betreffende koper een afspraak maken om alles af te ronden. Uw oude auto verkopen was nog nooit zo makkelijk!

Uw auto verkopen? Start direct:

Laden ...

Laden