• AUTO (ver)kopen? Maak direct een account aan!
  • Inloggen

Snel auto verkopen

RDW erkende autohandelaren

Gratis auto verkopen

Binnen 24 uur verkocht

Vrijblijvend

Snel auto verkopen

Er kunnen verschillende redenen zijn om over te gaan tot snel uw auto verkopen. Of u nu even in een financiële dip zit, snel een andere auto nodig heeft of de boel simpelweg graag snel wilt afhandelen, in dit artikel vertellen hoe u binnen een dag uw auto kunt verkopen.

 

#1. Zorg dat u alle papieren in orde heeft

Om uw auto te kunnen verkopen moet u in het bezit zijn van het kentekenbewijs, dat bestaat uit het voertuigbewijs, de tenaamstelling en het overschrijvingsbewijs. Controleer of u alle papieren heeft. Is dat niet het geval dan is het verstandig direct een nieuw kentekenbewijs aan te vragen; dit neemt enkele werkdagen in beslag.

 

#2. Schrijf u in op Hoogsteautobod.nl

Op het verkoopplatform Hoogsteautobod.nl kunt u zich als verkoper inschrijven. Dit is helemaal gratis en kost u slechts een minuutje van uw tijd!

 

#3. Voer uw kenteken in en geef een richtprijs op

Na het inschrijven kunt u uw auto direct te koop zetten door het kenteken in te voeren en een richtprijs op te geven.

 

#4. Laat RDW-erkende autobedrijven op uw auto bieden

Er zijn talloze RDW-erkende autobedrijven aangesloten bij Hoogsteautobod.nl. Zij kunnen op uw auto bieden. U ontvangt doorgaans dezelfde dag nog offertes. U bent nergens toe verplicht maar bepaald zelf welk bod u afwijst en welk bod u accepteert.

 

#5. Kies voor de beste deal

Krijgt u een bod waar u het mee eens bent, dan klikt u op akkoord. De betreffende bieder is nu verplicht om tot de koop over te gaan. Samen maakt u een afspraak over het brengen of ophalen van uw auto.

Uw auto verkopen? Start direct:

Laden ...

Laden