• AUTO (ver)kopen? Maak direct een account aan!
  • Inloggen

Verkoop mijn auto

RDW erkende autohandelaren

Gratis auto verkopen

Binnen 24 uur verkocht

Vrijblijvend

Verkoop mijn auto

“Verkoop mijn auto!” horen we geregeld van mensen. Ja, wie zijn of haar auto verkoopt wil dit natuurlijk zo snel mogelijk afhandelen. Maar u wilt natuurlijk ook een goede prijs voor uw auto krijgen. En dat kan! Namelijk wanneer u uw auto verkoopt via het verkoopplatform Hoogsteautobod.nl.

 

Waarom verkoop mijn auto via Hoogsteautobod.nl?

Hoogsteautobod.nl is een gratis verkoopplatform waar tal van RDW-erkende dealers op zijn aangesloten. Het mooie van Hoogsteautobod.nl is dat u hier, in tegenstelling tot veel andere auto inkoop sites, als verkoper niets hoeft te betalen aan taxatie- of bemiddelingskosten. Daarbij bent u niet verplicht om akkoord te gaan met het hoogste bod; het aanbieden van uw auto is geheel vrijblijvend.

En als er onduidelijkheden zijn, dan kunt u gewoon contact opnemen. Dit kan zowel telefonisch als via het contactformulier op de website.

 

Hoe werkt het?

Het enige dat u hoeft te doen is u als verkoper inschrijven op de website en de gegevens van uw auto invoeren. U bepaald zelf een richtprijs. Vervolgens kunnen de dealers die bij het platform zijn aangesloten op uw auto bieden. Na 24 uur sluit de veiling en ontvangt u bericht over het hoogste bod. Gaat u hiermee akkoord? Dan is de betreffende bieder verplicht om tot de aankoop van uw auto over te gaan. U maakt dan samen met de koper afspraken over het halen of brengen van de auto en kunt alles netjes afhandelen. Bent u het niet eens met het hoogste bod? Ook geen probleem. U mag uw auto dan gewoon opnieuw aanbieden.

 

Uw auto verkopen? Start direct:

Laden ...

Laden