• AUTO (ver)kopen? Maak direct een account aan!
  • Inloggen

Verkoop wagen

RDW erkende autohandelaren

Gratis auto verkopen

Binnen 24 uur verkocht

Vrijblijvend

Verkoop wagen

U bent op zoek naar een goede manier om de verkoop van uw wagen te realiseren? In deze blogpost bespreken we een aantal mogelijkheden.

 

Advertentiesites

Eén van de meest bekende autoverkoopsites die werkt met advertenties is Marktplaats.nl. U zet uw advertentie op de website, en vervolgens kan iedereen die interesse heeft rechtstreeks contact met u opnemen, zonder tussenpersonen. Dit zal in de eerste instantie wellicht een prima methode voor verkoop wagen lijken, omdat u zelf kunt bepalen met wie u wilt onderhandelen en omdat u alles zelf in handen houdt. Maar verkijk u niet op de risico’s; een potentiele koper zal natuurlijk ook willen langskomen om uw auto te bezichtigen, wat betekent dat u uw adres aan vreemden moet doorgeven. En u weet natuurlijk nooit of zij alleen maar goede intenties hebben. Een ander nadeel van autoverkoopsites als Marktplaats is dat het soms heel lang kan duren voor u een acceptabel bod krijgt. Sommige auto’s staan weken of zelfs maanden online. Niet echt de meest ideale optie voor wie de verkoop wagen snel wil afhandelen!

 

Hoogsteautobod.nl

Een andere optie voor verkoop wagen is het verkoopplatform Hoogsteautobod.nl. Het enige dat u hoeft te doen is u aanmelden op de website en uw auto aanbieden. Dit kost u slechts enkele minuten en is helemaal gratis! Vervolgens krijgt u offertes van verschillende RDW-erkende dealers. U bepaald zelf of u het bod accepteert of afwijst. U betaalt geen bemiddelings- of taxatiekosten. Zo kunt u op een veilige, snelle en makkelijke manier uw wagen verkopen, en indien gewenst meteen op zoek gaan naar een vervangende auto. Schrijf u nu in op Hoogsteautobod.nl realiseer de verkoop van uw wagen!

 

Uw auto verkopen? Start direct:

Laden ...

Laden