• AUTO (ver)kopen? Maak direct een account aan!
  • Inloggen

Wagen verkopen

RDW erkende autohandelaren

Gratis auto verkopen

Binnen 24 uur verkocht

Vrijblijvend

Wagen verkopen

U wilt uw wagen verkopen? Dan zijn er een aantal zaken waar u rekening mee moet houden. Om uw wagen verkopen zo makkelijk mogelijk te maken hebben we de belangrijkste punten op een rijtje gezet!

 

  • U moet alle papieren in orde hebben

U kunt alleen uw wagen verkopen als u alle papieren in orde heeft. Dat wil zeggen het complete kentekenbewijs of de kentekencard en de bijbehorende tenaamstellingscode. Het aanvragen van een nieuw kentekenbewijs neemt enkele werkdagen in beslag en kost een paar tientjes.

 

 

  • Zorg dat u de dagwaarde van uw auto weet

De dagwaarde, oftewel de huidige waarde van uw auto, wordt bepaald door verschillende factoren. Hierbij kunt u denken aan de uiterlijke staat, de technische staat, het bouwjaar en de kilometerstand. Met behulp van de ANWB Koerslijst kunt u eenvoudig de dagwaarde berekenen.

 

 

  • Maak een uitdraai van de NAP en het APK keuringsrapport

De Nationale AutoPas (NAP) registreert de kilometerstand bij ieder garagebezoek. Hiermee kunt u dus aantonen dat er niet geknoeid is met de kilometerstand. Een NAP uitdraai kost slechts €4,90 en is zeker de moeite waard. Ook het keuringsrapport van de APK heeft toegevoegde waarde voor potentiele kopers; het geeft een goed beeld van de onderhoudsgeschiedenis van uw auto.

 

 

  • Maak duidelijke foto’s

Uw wagen verkopen gaat een stuk sneller als u duidelijke foto’s van uw voertuig heeft. Maak foto’s van de voorkant, achterkant en zijkanten en vergeet het interieur niet.

 

 

Vandaag nog uw wagen verkopen?

Meldt u aan bij Hoogsteautobod.nl en ontvang dezelfde dag nog offertes van RDW erkende dealers. Zo kunt u snel uw wagen verkopen tegen het hoogste bod!

Uw auto verkopen? Start direct:

Laden ...

Laden