• AUTO (ver)kopen? Maak direct een account aan!
  • Inloggen

Wanneer auto verkopen

RDW erkende autohandelaren

Gratis auto verkopen

Binnen 24 uur verkocht

Vrijblijvend

Wanneer auto verkopen

Wanneer uw auto verkopen? Hieronder hebben we de meest veelvoorkomende redenen om de auto te verkopen op een rijtje gezet.

 

  • Het onderhoud is te duur

De meeste kosten aan uw auto, zoals wegenbelasting, verzekering en brandstof, blijven door de jaren heen min of meer gelijk. Wat vaak wel oploopt zijn de kosten voor onderhoud. Als bijvoorbeeld de distributieriem vervangen moet worden, kan dit een aanleiding zijn om eerder uw auto te verkopen dan u in de eerste instantie van plan was.

 

  • De reparatiekosten overstijgen de dagwaarde

Het kan ook zijn dat u bijvoorbeeld een ongeval heeft gehad, dat u stormschade heeft opgelopen of dat uw auto beschadigd is geraakt door vandalisme, en dat de geschatte reparatiekosten hoger zijn dan het bedrag dat de auto nu nog waard is. Ook in zo’n geval bent u vaak beter af als u de auto inruilt of verkoopt.

 

  • Uw gezinssituatie (is) verandert

U mag dan nog zo dol zijn op uw cabrio, als u een kind krijgt is zo’n auto niet praktisch. Veel autobezitters ruilen op zo’n moment hun auto om voor een stationwagon of andere gezinsauto. Het kan natuurlijk ook zijn dat de kinderen het huis uit zijn en u eindelijk de financiële ruimte heeft om uw droomauto te kopen!

 

Verkoop uw auto direct via Hoogsteautobod.nl!

Plaats uw auto vandaag nog gratis en vrijblijvend op Hoogsteautobod.nl, dan ontvangt u direct offertes van RDW-erkende dealers. Na 24 uur weet u wat het hoogste bod is en kunt u uw auto tegen de beste prijs verkopen. Gemak dient de mens!

 

Uw auto verkopen? Start direct:

Laden ...

Laden