• AUTO (ver)kopen? Maak direct een account aan!
  • Inloggen

Zelf auto verkopen

RDW erkende autohandelaren

Gratis auto verkopen

Binnen 24 uur verkocht

Vrijblijvend

Zelf auto verkopen

Wilt u zelf uw auto verkopen? Dan zijn er een aantal zaken waar u op moet letten. Tenslotte wilt u een goede prijs voor uw auto, en niet het risico lopen dat u wordt opgelicht. In deze blogpost beschrijven we de makkelijkste manier om zelf uw auto te verkopen.

 

#1. Controleren of u alle papieren heeft

Zelf uw auto verkopen? Dan moet u in het bezit zijn van het kentekenbewijs (dat bestaat uit het voertuigbewijs, de tenaamstelling en het overschrijvingsbewijs) of, als u uw auto na 1 januari 2014 gekocht heeft, de kentekencard en de tenaamstellingscode. Bent u deze kwijt dan moet u bij de RDW een nieuwe aanvragen.

 

#2. Zelf auto verkopen via Hoogsteautobod.nl

Op het verkoopplatform Hoogsteautobod.nl kunt u zich gratis en vrijblijvend als verkoper inschrijven. U voert het kenteken en de gegevens van de auto in, upload uw foto’s en geeft een duidelijke omschrijving. Ook kunt u een richtprijs opgeven.

 

#3. RDW-erkende dealers laten bieden

Bij Hoogsteautobod.nl zijn uitsluitend FOCWA en RDW erkende dealers aangesloten. Zij hebben 24 uur de tijd om op uw auto te bieden en u offertes te sturen. U bent nergens toe verplicht; u bepaald zelf of u het hoogste bod wilt accepteren of afwijzen.

 

#4. Zelf auto verkopen voor de beste deal

Bent u het eens met het hoogste bod, dan kunt u akkoord gaan. De hoogste bieder is nu verplicht om tot de koop over te gaan. U spreekt samen met de koper af of u de auto brengt of dat hij de auto ophaalt, en kunt vervolgens alles afhandelen.

 

Uw auto verkopen? Start direct:

2>

Laden ...

Laden