• AUTO (ver)kopen? Maak direct een account aan!
  • Inloggen

Auto verkopen tips

RDW erkende autohandelaren

Gratis auto verkopen

Binnen 24 uur verkocht

Vrijblijvend

Auto verkopen tips

Wilt u uw auto verkopen? Met onderstaande tips moet dat zeker lukken!

 

Zorg dat u alle papieren in orde heeft…

Om uw auto te kunnen verkopen heeft u uw autopapieren, oftewel het kentekenbewijs nodig. Dit bestaat uit het voertuigbewijs, de tenaamstelling en het overschrijvingsbewijs. Als één van deze drie documenten ontbreekt, kunt u uw auto niet verkopen en zult u een compleet nieuw kentekenbewijs moeten aanvragen bij de RDW, want de documenten los bestellen is niet mogelijk. Het aanvragen van een nieuw kentekenbewijs neemt enkele werkdagen in beslag en zal iets meer dan 30 euro kosten.

 

…en dat u weet wat uw auto waard is

De waarde van uw auto wordt bepaald door o.a. de uiterlijke staat, de technische staat, het bouwjaar en de kilometerstand. Vraag uw autogarage om een indicatie van de waarde. Zo weet u zeker dat u niet te weinig voor uw auto vraagt.

 

Een NAP heeft toegevoegde waarde…

Een Nationale AutoPas (NAP) registreert de kilometerstand bij elk garagebezoek. Hierdoor kan aangetoond worden dat er niet geknoeid is met de kilometerstand. Een NAP uitdraai kost €4,90.

 

…evenals het keuringsrapport van de APK

Het keuringsrapport van de APK is een belangrijk deel van de onderhoudsgeschiedenis van uw auto. Naast het keuringsrapport kunt u eventueel de onderhoudsgeschiedenis aantonen met behulp van facturen van de garage. Door dit soort documenten aan potentiele kopers te verstrekken wint u het vertrouwen.

 

Auto verkopen?

Meldt u aan bij Hoogsteautobod.nl en ontvang dezelfde dag nog offertes van RDW erkende dealers. Zo verkoopt u uw auto voor de hoogste prijs!

 

Start direct:

Laden ...

Laden