• AUTO (ver)kopen? Maak direct een account aan!
  • Inloggen

Auto verkopen wat doen

RDW erkende autohandelaren

Gratis auto verkopen

Binnen 24 uur verkocht

Vrijblijvend

Auto verkopen wat doen

U wilt uw auto verkopen, wat moet u doen? In deze blogpost hebben we een aantal tips voor u op een rijtje gezet!

 

#1. Zorg voor een schone auto

Het lijkt wellicht een open deur intrappen, maar de eerste indruk is allesbepalend. Neem de tijd om uw auto te wassen, maar zorg ook dat de binnenkant schoon is. Haal de stofzuiger er doorheen, stof het dashboard af en haal alle achtergebleven rotzooi weg.

 

#2. Geef uw auto een onderhoudsbeurtje

Controleer het oliepeil, de ruitenwisservloeistof en de koelvloeistof. Check de bandenspanning en het profiel van de banden. Is er een reserveband aanwezig? Indien nodig kunt u de auto een kleine onderhoudsbeurt door de garage laten geven.

 

#3. Verzamel alle benodigde papieren

Dat betekent het kentekenbewijs of de kentekencard (de laatste vervangt sinds 1 januari 2014 het papieren kentekenbewijs, maar het papieren kentekenbewijs is nog gewoon geldig), alsmede het onderhoudsboekje, bonnetjes van de garage en eventuele keuringsrapporten van de APK.

 

#4. Maak goede foto’s

Maak foto’s waarmee potentiele kopers een goed beeld krijgen van uw auto. Dat betekent foto’s van de voorkant, zijkanten en achterkant, maar ook van de binnenkant. Hoe hoger de resolutie, hoe duidelijker de foto’s.

 

#5. Zet uw auto te koop

Meldt u gratis en vrijblijvend aan op Hoogsteautobod.nl, zet uw auto te koop en ontvang binnen 24 offertes van RDW-erkende dealers. Na 24 uur weet u wat het hoogste bod is. U bepaalt zelf of u dit bod afwijst of accepteert. Zo kunt u uw auto verkopen tegen de beste prijs!

 

Uw auto verkopen? Start direct:

Laden ...

Laden