• AUTO (ver)kopen? Maak direct een account aan!
  • Inloggen

Gratis auto verkopen

RDW erkende autohandelaren

Gratis auto verkopen

Binnen 24 uur verkocht

Vrijblijvend

Gratis auto verkopen

U wilt gratis uw auto verkopen? Dat kan! In dit blogartikel beschrijven we kort de verschillende mogelijkheden op het gebied van gratis auto verkopen.

 

Gratis auto verkopen via een advertentiesite

Er zijn verschillende advertentiesites waar u gratis uw auto te koop kunt zetten. Gratis uw auto verkopen via een advertentiesite vergt echter wel enige tijd en moeite. Zo moet u de tijd nemen om uw auto op te poetsen, goede foto’s te maken en een uitgebreide beschrijving te schrijven. Staat de advertentie eenmaal online, dan kan het soms erg lang duren voor u reacties krijgt. Daarbij loopt u bij deze methode altijd het risico dat de koper met de auto bij u terug komt omdat de auto achteraf toch niet bevalt, of omdat de koper een probleem heeft ontdekt.

 

Gratis auto verkopen via een online veiling

Gratis uw auto verkopen via een online veiling kan ook. Ook in dit geval moet u de tijd nemen om uw auto op te knappen en goede foto’s te maken. U kunt vaak een minimaal bedrag aangeven voor het bieden, maar de kans dat u veel onzinbiedingen krijgt is erg groot. Bij online veilingen loopt u eveneens het risico dat kopers zich bedenken en van de koop afzien of later terugkomen omdat ze een defect hebben ontdekt.

 

Gratis auto verkopen via Hoogsteautobod.nl

Bij Hoogsteautobod.nl kunt u helemaal gratis uw auto aanbieden. U krijgt dan binnen 24 uur biedingen van RDW erkende dealers, en bepaald zelf welk bod u accepteert. Zo bent u altijd verzekerd van een snelle, correcte afhandeling en een goede prijs voor uw auto. Wilt u ook gratis uw auto verkopen via Hoogsteautobod.nl, schrijf u dan direct in op de website!

 

Uw auto verkopen? Start direct:

Laden ...

Laden