• AUTO (ver)kopen? Maak direct een account aan!
  • Inloggen

Hoe auto verkopen

RDW erkende autohandelaren

Gratis auto verkopen

Binnen 24 uur verkocht

Vrijblijvend

Hoe auto verkopen

Veel autobezitters komen op een gegeven moment voor de vraag te staan: Hoe kan ik mijn auto verkopen? In deze blogpost bekijken we de mogelijkheden.

 

Hoe auto verkopen aan een particulier?

Er zijn verschillende advertentiesites waar u gratis of tegen een kleine vergoeding uw auto te koop kunt zetten. U heeft dan echter geen garantie dat uw auto snel verkocht wordt, en bovendien loopt u altijd het risico dat u te maken krijgt met een oplichter, of een koper die na aankoop terugkomt omdat hij of zij toch niet tevreden is met de auto.

 

Hoe auto verkopen via een online veiling?

Door uw auto te verkopen via een online veiling kunt u een richtprijs of ‘bieden vanaf-prijs’ aangeven. Bij dit soort website heeft u te maken met dezelfde risico’s als bij het verkopen via een advertentiesite. Particuliere kopers hebben vaak de neiging om zich op het laatste moment te bedenken.

 

Hoe auto verkopen via Hoogsteautobod.nl?

Hoogsteautobod.nl is een platform waarbij uitsluitend FOCWA en RDW erkende dealers en autobedrijven op zijn aangesloten. U kunt hier gratis en vrijblijvend uw auto te koop aanbieden. U vult de benodigde gegevens in, waaronder het kenteken, merk, bouwjaar, kilometerstand, enzovoorts. Daarnaast kunt u foto’s uploaden en een beschrijving van de auto invoeren. Nadat u de auto heeft aangeboden, hebben de bedrijven die bij Hoogsteautobod.nl zijn aangesloten 24 uur de tijd om op uw auto te bieden. Uiteraard bepaald u zelf welk bod u accepteert. En mocht het hoogste bod niet naar wens zijn, dan bent u ook niet verplicht om dit te accepteren. Zo bent u altijd verzekerd van een snelle, correcte afhandeling van de koop en een goede prijs voor uw auto. Wilt u ook gratis uw auto verkopen via Hoogsteautobod.nl? Meld u dan meteen aan op de website!

 

Uw auto verkopen? Start direct:

Laden ...

Laden