• AUTO (ver)kopen? Maak direct een account aan!
  • Inloggen

Ik wil mijn auto verkopen

RDW erkende autohandelaren

Gratis auto verkopen

Binnen 24 uur verkocht

Vrijblijvend

Ik wil mijn auto verkopen

“Ik wil mijn auto verkopen, het liefst zo snel mogelijk en tegen de hoogst mogelijke prijs. Ik wil er zo min mogelijk moeite voor hoeven doen, en ik wil niet het risico lopen dat de koper achteraf toch van de koop afziet.” Veeleisend? Nee hoor! Dit kan gewoon, namelijk door u in te schrijven op Hoogsteautobod.nl!

 

Waarom Hoogsteautobod.nl?

Hoogsteautobod.nl is een gratis verkoopplatform waar tal van RDW-erkende dealers op zijn aangesloten. De meeste soortgelijke sites vragen commissie voor de verkoopbemiddeling, maar bij Hoogsteautobod.nl betaalt u als verkoper helemaal niets. Daarbij kunt u vaak al binnen een dag uw auto verkocht hebben! U bepaald zelf welk bod u accepteert. Maar u bent ook niet verplicht om het hoogste bod te accepteren! Pas wanneer u een bod krijgt waar u tevreden mee bent, kunt u op akkoord klikken. Op dat moment is de betreffende dealer verplicht tot het aankopen van uw auto. Een andere reden om uw auto te verkopen via Hoogsteautobod.nl is dat u bij vragen gewoon contact kunt opnemen, telefonisch of via het contactformulier op de website.

 

Hoe werkt Hoogsteautobod.nl?

Het enige dat u hoeft te doen is u inschrijven op de website en uw kenteken invoeren. U stelt zelf een richtprijs in. Vervolgens kunnen RDW-erkende dealers op uw auto bieden. Zodra u een bod heeft geaccepteerd, is de betreffende bieder verplicht om tot aankoop van uw auto over te gaan. U spreekt dan met hem af of u de auto komt brengen of dat deze wordt opgehaald, en kunt verder alles afhandelen.

 

Uw auto verkopen? Start direct:

Laden ...

Laden