• AUTO (ver)kopen? Maak direct een account aan!
  • Inloggen

Mijn auto verkopen

RDW erkende autohandelaren

Gratis auto verkopen

Binnen 24 uur verkocht

Vrijblijvend

Mijn auto verkopen

Veel mensen vragen zich af, “hoe kan ik mijn auto verkopen?” Er kunnen verschillende redenen zijn waarom u uw auto wilt verkopen. Wat de reden ook is, met onderstaand stappenplan zorgt u ervoor dat u alles op een snelle, veilige en correcte manier kunt afhandelen.

 

Stap 1: Controleer of u alle benodigde papieren heeft

Om uw auto te kunnen verkopen moet u in het bezit zijn van de kentekencard of het papieren kentekenbewijs (bestaande uit het voertuigbewijs, de tenaamstelling en het overschrijvingsbewijs). Heeft u niet alle papieren, dan moet u bij de RDW een nieuw kentekenbewijs aanvragen.

 

Stap 2: Maak goede foto’s van uw auto

Door goede foto’s te maken krijgen potentiele kopers een beter beeld van uw auto. Zorg dus voor foto’s van de voorkant, achterkant en zijkanten en foto’s van de binnenkant van de auto.

 

Stap 3: Zet uw auto te koop op Hoogsteautobod.nl

Op Hoogsteautobod.nl kunt u zich gratis inschrijven en u uw auto te koop zetten door het kenteken en de overige informatie in te voeren, de foto’s up te loaden en een richtprijs op te geven.

 

Stap 4: Vergelijk de offertes die u ontvangt

Na het plaatsen van uw auto op de website hebben de RDW-erkende autobedrijven die bij Hoogsteautobod.nl zijn aangesloten 24 uur de tijd om een bod op uw auto uit te brengen. U ontvangt doorgaans dezelfde dag nog offertes, welke u eenvoudig met elkaar kunt vergelijken.

 

Stap 5: Kies de beste deal en verkoop uw auto

Bent u het eens met het hoogste bod? Dan klikt u op akkoord. U maakt samen met de koper een afspraak over het brengen of ophalen van uw auto.

 

Ik wil ook snel mijn auto verkopen!

Laden ...

Laden