• AUTO (ver)kopen? Maak direct een account aan!
  • Inloggen

Tips veilig auto verkopen

RDW erkende autohandelaren

Gratis auto verkopen

Binnen 24 uur verkocht

Vrijblijvend

Tips veilig auto verkopen

Wie zijn of haar auto wil verkopen krijgt in de meeste gevallen te maken met een aantal risico’s. Wilt u zeker weten dat u niet wordt opgelicht en dat u een eerlijke prijs krijgt voor uw auto? Lees dan onderstaande tips veilig auto verkopen!

 

Zoek uit wat uw auto waard is

Om te voorkomen dat men veel te weinig op uw auto biedt is het slim om vooraf een richtprijs te bepalen. Hiervoor moet u de dagwaarde van uw auto weten. U kunt de ANWB koerslijst raadplegen voor een indicatie.

 

Zorg dat alle papieren compleet zijn en kloppen

Zonder complete autopapieren (of, als u uw auto heeft gekocht na 1 januari 2014, uw kentekencard) kunt u uw auto niet verkopen. Controleer of alle benodigde documenten aanwezig zijn. Is dit niet het geval, dan zult u een nieuw kentekenbewijs moeten aanvragen bij de RDW.

 

Wees u bewust van de risico’s van particuliere verkoop

Besluit u uw auto te verkopen via een advertentiesite of online veiling, wees u dan goed bewust van de risico’s. U wilt natuurlijk niet opgelicht worden met een ongedekte cheque, of dat er iemand tijdens de proefrit met uw auto vandoor gaat.

 

Verkoop uw auto aan een erkende dealer

Heeft u onze tips veilig auto verkopen doorgelezen en wilt u het zekere voor het onzekere nemen? Verkoop uw auto dan via Hoogsteautobod.nl! Voer uw kenteken en de gegevens in, upload foto’s van uw auto en een omschrijving. U bepaald zelf een richtprijs. In de 24 uur erna kunnen RDW erkende autobedrijven op uw auto bieden, en kunt u bekijken welk bod het hoogst is. Uw auto verkopen via Hoogsteautobod.nl is snel, gratis en helemaal veilig. 

 

Uw auto verkopen? Start direct:

Laden ...

Laden