• AUTO (ver)kopen? Maak direct een account aan!
  • Inloggen

Tweedehands auto verkopen tips

RDW erkende autohandelaren

Gratis auto verkopen

Binnen 24 uur verkocht

Vrijblijvend

Tweedehands auto verkopen tips

Lees onze tweedehands auto verkopen tips en het verkopen van uw tweedehands auto wordt een fluitje van een cent!

 

Tip #1: Een recent gekeurde auto verkoopt makkelijker

Een auto die recentelijk nog is gekeurd verkoopt makkelijker, omdat de koper dan zeker weet dat de auto aan de wettelijke eisen voor veiligheid en milieu voldoet en hij het komende jaar in elk geval geen geld aan de APK hoeft uit te geven. Zorg dus dat u de APK datum in de advertentie zet.

 

Tip #2: Een auto die net een onderhoudsbeurt heeft gehad is aantrekkelijker

Ook als de auto recentelijk een kleine of grote beurt heeft gehad, kan dit potentiele kopers overtuigen. Vaak is het het voordeligst om een onderhoudsbeurt te combineren met een APK keuring.

 

Tip #3: Zorg dat alle vloeistoffen op peil zijn

Laat u geen onderhoudsbeurt uitvoeren, zorg dan in ieder geval dat alle vloeistoffen op peil zijn. Dat betekent de motorolie en de ruitenwisservloeistof, maar ook de remvloeistof, koelvloeistof en stuurbekrachtigingsvloeistof.

 

Tip #4: Laat eventuele technische problemen verhelpen

Zorg dat eventuele technische mankementen of defecten verholpen zijn VOOR u de auto verkoopt. Zo voorkomt u dat kopers terugkomen omdat ze na aankoop een probleem hebben ontdekt en hun geld terug willen.

 

Tip #5: Verzamel alle benodigde papieren

Dat betekent het kentekenbewijs of de kentekencard van de auto (zonder compleet kentekenbewijs kunt u de auto niet verkopen), maar ook het onderhoudsboekje (of, als dat niet aanwezig is, de facturen van de garage).

 

Tip #6: Zorg dat de auto glimt als nooit tevoren

Was de auto en geef hem een hotwax beurt om ervoor te zorgen dat de auto mooi glanst.

 

Tip #7: Maak de auto ook aan de binnenkant schoon

Haal al uw persoonlijke eigendommen uit de auto. Haal de stofzuiger erdoor heen en vergeet daarbij de kofferbak niet. Haal een doekje over het interieur en poets de ramen.

 

Tip #8: Onder de motorkap schoonmaken is ook geen overbodige luxe

Onder de motorkap zitten vaak bladeren bij de ventilatie-openingen. Haal deze weg; het staat netter en zorgt ervoor dat de ventilatie optimaal werkt.

 

Tip #9: Zoek uit wat de dagwaarde van de auto is

Raadpleeg de ANWB koerslijst om de juiste richtprijs van uw auto te bepalen.Heeft u onze tweedehands auto verkopen tips doorgenomen en bent u klaar om uw auto te verkopen? Zet uw auto dan de koop op Hoogsteautobod.nl! De erkende autobedrijven die bij Hoogsteautobod.nl zijn aangesloten, hebben 24 uur de tijd om op uw auto te bieden. Natuurlijk bepaald u zelf welk bod u accepteert. En mocht het hoogste bod niet naar wens zijn, dan bent u ook niet verplicht om dit te accepteren. Zo bent u altijd verzekerd van een snelle afhandeling en een goede prijs voor uw tweedehands auto. 

Uw auto verkopen? Start direct:

Laden ...

Laden