• AUTO (ver)kopen? Maak direct een account aan!
  • Inloggen

Disclaimer

RDW erkende autohandelaren

Gratis auto verkopen

Binnen 24 uur verkocht

Vrijblijvend

Deze disclaimer geldt wanneer u de website www.hoogsteautobod.nl bezoekt.

 

Hoogsteautobod.nl, gevestigd aan de Marsmangaarde 10 te Deventer, is eigenaar van de website van Hoogsteautobod.nl.

Hoogsteautobod.nl is ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer 08181603.

 

Alle informatie op deze website, in welke vorm dan ook, is eigendom van Hoogsteautobod.nl, tenzij nadrukkelijk anders vermeld.

 

De content van de website van Hoogsteautobod.nl is met de grootste zorg samengesteld. De ervaring heeft echter geleerd dat het, ondanks deze betrachte zorgvuldigheid, kan voorkomen dat de content verouderd is of onjuistheden bevat. Hoogsteautobod.nl aanvaardt in geen geval aansprakelijkheid ten aanzien van eventuele schade door hieruit voortvloeit.

 

Hoogsteautobod.nl is in geen geval aansprakelijk voor enige schade die het directe of indirecte gevolg is van of in verband staat met het gebruik van de op deze website, of die van haar aangesloten bedrijven, beschikbare informatie.

 

Een gebruiker van Hoogsteautobod.nl mag geen auteursrechtelijke beschermende werken of andere in Hoogsteautobod.nl opgeslagen informatie openbaar maken of verveelvoudigen zonder toestemming van Hoogsteautobod.nl.

 

Op Hoogsteautobod.nl en op deze disclaimer is het Nederlands recht van toepassing. Alle geschillen uit hoofde van of in verband met deze disclaimer zullen bij uitsluiting worden voorgelegd aan de bevoegde rechter in Nederland. Met deze disclaimer wordt niet beoogd de aansprakelijkheid uit te sluiten in gevallen waarbij het uitsluiten van aansprakelijkheid niet is toegestaan volgens de geldende Nederlandse wetgeving.

 

Door de website van Hoogsteautobod.nl te gebruiken, gaat u automatisch akkoord met de algemene voorwaarden van Hoogsteautobod.nl, waarin het privacy-beleid van Hoogsteautobod.nl is opgenomen.

Laden ...

Laden