• AUTO (ver)kopen? Maak direct een account aan!
 • Inloggen

FAQ

RDW erkende autohandelaren

Gratis auto verkopen

Binnen 24 uur verkocht

Vrijblijvend

Indien u het e-mailadres van uw account vergeten bent, stuur dan een e-mailbericht naar de klantenservice met de naam, telefoon en adresgegevens die u in het account heeft opgegeven. Wij zullen uw account en het bijbehorende e-mailadres dan spoedig achterhalen en u de juiste gegevens mailen.

 • Is het gebruik van Hoogsteautobod.nl helemaal gratis?

  Ja, Hoogsteautobod.nl is geheel gratis. Het plaatsen van de auto is gratis, maar ook het verkopen. Het is geheel GRATIS en VRIJBLIJVEND voor de particulier.

 • Wie kan bieden op mijn auto?

  De uitgebrachte biedingen worden ALLEEN gedaan door de bij ons aangesloten RDW-erkende autodealers. 

 • Wie kunnen mijn persoonlijke gegevens zien?

  Wanneer je de auto op Hoogsteautobod.nl plaatst, wordt er gevraagd naar persoonlijke gegevens. Deze gegevens dienen ingevoerd te worden zodat je een GRATIS account krijgt. Met deze account kun je inloggen en de status van je geplaatste auto zien. De persoonlijke gegevens worden aan niemand verstrekt, zowel intern als extern. Pas wanneer je het hoogste bod accepteert van een autodealer, worden jouw persoonlijke gegevens doorgestuurd naar het bedrijf. Zo kan het bedrijf met jouw of jij met het bedrijf in contact komen.

 • Zit ik ergens aan vast wanneer ik mijn auto op Hoogsteautobod.nl heb gezet?

  Nee, Hoogsteautobod.nl is GRATIS en VRIJBLIJVEND. Je bepaald zelf of je de auto wilt verkopen voor het hoogste bod. Zodra je het hoogste bod accepteert, ben je wel verplicht om de auto over te dragen aan de hoogste bieder.

 • Moet ik naar de postkantoor om mijn auto te vrijwaren?

  Nee, alle aangesloten autobedrijven zijn RDW-erkend. Dit betekend dat elk bedrijf ter plekke jouw auto kan vrijwaren.

 • Hoe krijg ik mijn geld?

  Zodra je het hoogste bod hebt geaccepteerd, kun je met de koper overleggen hoe de betalingsoverdacht gebeurd. Dit kan contant uitbetaald worden tijdens de overdracht, of als bankoverschrijving. Het hoogste bod wordt in ieder geval voldaan tijdens het brengen of halen van de auto.

 • Moet ik mijn auto zelf brengen of kan het opgehaald worden?

  In de meeste gevallen dien je de auto bij de koper af te leveren. Soms kan het zijn dat de koper het zelf zou willen ophalen. Dit zou echter besproken moeten worden met de koper. Als je auto niet rijdbaar is komt de koper het zelf ophalen. (mits je dit hebt aangegeven bij het plaatsen van jouw auto).

 • Binnen welke termijn wordt mijn auto verkocht?

  Wanneer je de auto hebt geplaatst op Hoogsteautobod.nl komt jouw auto 24 uur in een veiling terecht. Zo ontvang je na 24 uur het hoogste bod. Dit kun je GRATIS en VRIJBLIJVEND accepteren. Wanneer je dit accepteert is je auto binnen 24 uur verkocht!

 • Is er een bedenktijd?

  Natuurlijk is het mogelijk om na te denken of je akkoord wilt gaan met het hoogste bod. Wanneer je het hoogste bod hebt geaccepteerd, is dit altijd bindend, en ben je verplicht om de auto te verkopen voor het geaccepteerde bod.

 • Is het uitgebrachte bod gegarandeerd?

  De biedingen van bedrijven zijn altijd gegarandeerd. Zodra je het hoogste bod accepteert hoef je dus niet meer te onderhandelen met het bedrijf. Het Hoogste bod wordt dan uitbetaald tijdens de overdracht van de auto. Wel is het verstandig om bijzonderheden goed te omschrijven, want de biedingen worden gedaan op basis van foto's en de omschrijving.

 • Is het verplicht om de auto te verkopen zodra er een bod is geplaatst?

  Nee, Hoogsteautobod.nl is geheel GRATIS en VRIJBLIJVEND. Het is niet verplicht om de auto te verkopen na ontvangst van het hoogste bod.

 • Hoelang staat mijn auto op Hoogsteautobod.nl?

  Zodra je de auto hebt geplaatst op Hoogsteautobod.nl komt deze in een 24 uurs veiling terecht. Na 24 uur ontvang je het hoogste bod via de e-mail. Wanneer je niet tevreden bent  met het hoogste bod, is het mogelijk om de auto opnieuw in de veiling te zetten. Dit blijft GRATIS en VRIJBLIJVEND!

 • Wat houdt de richtprijs in?

  Bij het plaatsen van jouw auto kun je een richtprijs invullen. De aangesloten bedrijven kunnen dan zien wat je ongeveer verwacht voor de auto. Dit betekend niet dat je het bedrag ook daadwerkelijk krijgt. 

 • Kan ik mijn schadeauto ook verkopen?

  Natuurlijk is het ook mogelijk om schade auto's te verkopen via Hoogsteautobod.nl. Er zijn altijd autobedrijven die interesse hebben in schade auto's.

 • Hoe werkt Hoogsteautobod.nl?

  Hoogsteautobod.nl is een online platform voor het verkopen van gebruikte auto's. Je auto in 3 stappen verkopen kan niet makkelijker.

  Stap 1) Voor het kenteken in, beschrijf je auto en plaats foto's

  Stap 2) 24 uur lang wordt er op je auto geboden door RDW-erkende autobedrijven.

  Stap 3) Je ontvangt het hoogste bod, Goed bod? Verkocht!

   

 • Wat is Hoogsteautobod.nl?

  Hoogsteautobod.nl heeft ruime ervaring in de Automotive branche en heeft een portaal ontwikkeld voor particulieren die de auto willen verkopen. Hoogsteautobod.nl heeft een werkwijze met veilingen. De geplaatste auto's komen in een veiling, zodat RDW-erkende autohandelaren met een gebruiksvriendelijke account kunnen bieden.Hoogsteautobod.nl is geheel GRATIS en VRIJBLIJVEND voor het verkopen van een auto. Ook word er geen percentage voor taxatie berekend.

 • Hoe kan ik mijn geplaatste opdracht wijzigen?

  Wanneer de auto is geplaatst, kan dit niet gewijzigd worden via de particulieren account. Wanneer er aanpassingen gedaan moeten worden, is het altijd mogelijk om contact op te nemen met de klantenservice zodat wij dat kunnen doen. Dit kan via 084 884 95 65 of info@hoogsteautobod.nl

 • Hoe kan ik me als bedrijf registreren?

  Het registratieformulier voor bedrijven kan ingevuld worden via: KLIK HIER!

Laden ...

Laden